Zahradní studny

Zahradní studny jako dekorace

Zahrádky si zdobíme a vylepšujeme různými doplňky. Některé jsou praktické, jiné slouží jen jako dekorace. Dekorace jsou například větrné mlýny či studny. Praktické jako jsou psí boudy, zahradní houpačky nebo altány. A my vám ve vašich potřebách vycházíme vstříc.

Studna - romantický doplněk zahrady Zahradní studna MO151

Studna je úžasný romantický doplněk zahrady. Navozuje dojem starých dob, kdy našim předkům netekla voda z kohoutků, ale pro vodu museli ven ke studni. Dřevěné rumpálové studny jsou potom jako vystřižené z pohádek. 

V naší nabídce naleznete několik dřevěných studní. Studny MO151 a MO152 slouží jen jako dekorace. Rumpál se sice točí, ale rošt na studni je pevně připevněný. Studna MO153 je otevřená, pro praktické používání je však příliš malá.

Funkční zahradní studna

Zahradní studna MO150Plně funkční a dostatečně veliké jsou studny MO150. Rumpál mají ovládaný pomocí loukoťového kola. Ke studnám patří dřevěný dřber s krátkým řetězem. Průměr spodní části může být 100 cm nebo 120 cm.

Všechny zahradní studny jsou vyrobené z borového dřeva. Pro vysokou životnost jsou dvakrát lakovány ekologickým, zdravotně nezávadným nátěrem. Studny nabízíme v barevném provedení ořech nebo teak. Případně je můžeme dodat v přírodní borovici.

Zahradní dekorace na Zadaranabytek.cz

Další dekorace na zahradu, které u nás najdete, jsou například větrné mlýny, dřevěné květináče nebo mřížky pro popínavé rostliny. Romantiku a pohodlí vám zajistí dřevěné houpačky. V nabídce máme dokonce i kompletní altány.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz