Dětský pokoj Jogo

Dětský nábytek Jogo Dětský pokoj Jogo A

Jogo je sektorový systém nábytku pro dětské pokoje. Na výběr vám dává osmnáct modulů, ze kterých si můžete složit takový dětský pokojíček, který potřebujete. K dispozici je dětská postel s úložným prostorem, praktická rohová šatní skříň, dětské skříně, poličky i psací stoly.

Dětské pokoje Jogo

Dětský pokoj Jogo BNábytek je vyrobený z laminované dřevotřísky. Zajímavé je barevné řešení pokoje. Základní barvou skříní, psacích stolů a postele je šedá. Dvířka a čela šuplíků jsou v barvách dubu nova a bílé. Poličky, peřiňák a úchytky skříní jsou v pestrých barvách. Vybírat můžete z oranžové, zelené, modré nebo červené

Skříně, regály, komoda, peřiňák Policová skříň Jogo J-04

Pokoje Jogo nabízí spoustu úložného prostoru. Na výběr je několik šatních či policových skříní. Praktická je rohová šatní skříň umožňující plynulé napojení pokojíčku v rohu místnosti. Truhlice může sloužit jako peřiňák. V nabídce jsou také regály, které se skvěle hodí jako knihovničky. Nechybí ani praktické komody s šuplíky nebo s dvířky.

Postel, matrace, noční stolek

Dětská postel s úložným prostorem Jogo J-18Dětská postel má vyvýšené zadní čelo v barvě dubu nova. Pod postelí je hluboký šuplík. Vedle šuplíku jsou dvě mělké poličky. Postel je včetně pružinové matrace 80 x 200 cm. K posteli nabízíme také noční stolek.

Psací stoly, poličky

V pokojíčku Jogo jsou k dispozici dva psací stoly. Oba mají pod pracovní deskou jednu nízkou pevnou poličku. Dětský psací stůl Jogo J-09 má dva šuplíky s poličkou. Stůl Jogo J-10 je bez šuplíků.

Dětský pokoj Jogo doporučujeme všem, kteří hledají pěkný, praktický a kvalitní dětský nábytek. Nyní se slevou 25 %.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz