Ložnice Lux

Ložnice a inspirace

Ložnice Lux vysoký lesk černo bíláJestliže preferujete ve svém domově jednoduchost, moderní design a praktičnost, jistě vám udělá radost novinka, kterou jsme zpestřili nabídku našeho obchodu. Ložnice Lux ve vysokém lesku je opravdu luxusní sestava nábytku, která jistě potěší každého náročného zákazníka. Můžete libovolně kombinovat jednotlivé elementy a vytvořit si tak ložnici dle svých představ a přání.

Sestavy ložnice Lux

Postel Lux vysoký lesk černo bílá Představíme vám jednotlivé prvky ložnice Lux: Postel, která dominuje celé sestavě je  zajímavě barevně řešena a nabízí pohodlí a komfort, díky svým uspokojivým rozměrům. Součástí sestavy je také noční stolek, komoda se třemi šuplíky a šatní skříňě Lux. Ložnici můžete zvolit dle svých představ ve třech barevných variantách. Vysoký lesk dodává nábytku punc opravdového luxusu.

Skříně do ložnice Lux   Postel Lux vysoký lesk černo bílá

Skříně Lux jsou navrženy tak, aby disponovaly co největšími rozměry, protože každý z nás chce mít šatsvo nejlépe na jediném místě, kde bude stále při ruce. Je v nich dostatek místa na zavěšení oděvů a součástí je také osm praktických polic a úložný prostor v horní i dolní části skříně. Rozměry 244/206/64 jsou nadstandardní. Velmi oblíbené jsou zašupovací dveře, které prakticky šetří místo v místnosti.

 

Šatní skříň Lux vysoký lesk černo bílá Šatní skříň Lux vysoký lesk černo bílá Šatní skříň Lux vysoký lesk černo bílá Šatní skříň Lux vysoký lesk černo bílá Šatní skříň Lux vysoký lesk černo bílá Šatní skříň Lux vysoký lesk černo bílá

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz