Nábytek a sestavy Lawenda

Obývací pokoj, či ložnice

Nábytek a sestavy LawendaNovinkou v našem e - shopu je tento moderní a nadčasový nábytek Lawenda. Jednotlivé nábytkové sektory jsou detailně propracované. Jistě zaujme jedinečná barevná kombinace bílého odstínu borovice Norské s kontrastními prvky v odstínu dub sonoma. Kvalitní postel do ložnice nabízíme  s roštem v ceně. K výrobě bylo použito velmi kvalitní lamino, odolné proti vysokým teplotám, vlhkosti i poškození. Velkou výhodou jsou ABS hrany, kterými je nábytek opatřen. Chrání ho tak před opotřebením. 

Jídelna Lawenda

Dominantním kusem nábytku v jídelně Lawenda jsou jistě prosklené vitríny. Prosklená komoda LV 04 slouží navíc i jako vinotéka. Masivní nádstavec na komodu Lawenda LV 06 působí jedinečným dojmem a poskytuje dostatek úložných šuplíků a polic. Nepostradatelnou součástí jídelního koutu je samozřejmě stůl. Jídelní stůl Lawenda se dá rozložit a vejde s k němu 6 osob.

Sestavy do obývacího pokoje, ložnice, jídelny a předsíně Lawenda

Systém Lawenda čítá 20 sektorů ve světlém odstínu. Můžete z tohoto originálního a moderního nábytku vytvořit i předsíňový kout. Sestavu do předsíně zde naleznete také - sestava do předsíně Lawenda.  Díky proskleným vitrínám, které mají výplně z čirého skla, bude váš obývací pokoj, jídelna, či ložnice v osobitém stylu. Prohlédněte si naší fotogalerii ložnice a obývacího pokoje a nechte se inspirovat!

Fotogalerie jednotlivých sestav Lawenda

Nábytek a sestavy Lawenda                     

Nábytek a sestavy Lawenda                                 Nábytek a sestavy Lawenda          

           Nábytek a sestavy Lawenda                      Nábytek a sestavy Lawenda          

           Nábytek a sestavy Lawenda           Nábytek a sestavy Lawenda           Nábytek a sestavy Lawenda           Nábytek a sestavy Lawenda          

Nábytek a sestavy Lawenda           Nábytek a sestavy Lawenda           Nábytek a sestavy Lawenda           Nábytek a sestavy Lawenda

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz