Moderní obrazy vkusně zkrášlí váš domov

Máte vybavený váš byt, či dům nábytkem, vše je na svém místě a přišel čas na detaily, které váš obytný prostor dotáhnou k dokonalosti? Prohlédněte si moderní obrazy, které zaujmou vysokou kvalitou provedení, ale i materiálu. V nabídce najdete moderní obrazy v několika rozměrech - je jen na vás, aby jste vybrali ten, který se do vašeho domova nejvíce hodí. Obrazy na vás dýchnou osobitým stylem, romantickým pojetím, či abstraktním zpracováním.

Každý obraz je originál

Každý obraz, který vás osloví je ručně malovaný na sepasovaném plátně (ošetřené základní akrylovou povrchovou úpravou), ze 100% přírodního materiálu. Zaručujeme, že obraz vynikne stálobarevností a dlouhodobou životností, díky kombinaci špičkových olejových barev a akrylu. Tyto obrazy na stěnu dodáme včetně úchytů, které se dají regulovat do stran a jejich montáž je velmi jednoduchá.

Abstraktní obrazy na stěnu

Do moderní domácnosti, kterou máte laděnou do určitého barevného tónu, bezvadně pasují abstraktní obrazy z naší nabídky. Najdete v ní obrazy na stěnu v teplých zemitých barvách, nebo v pastelových odstínech, jako je fialová, zelená, červená a další. Pokud jsou pro vás abstraktní obrazy příliš velká "divočina", vybírejte z něžných vyobrazení květů, které mají také mnoho barevných variant. Tyto obrazy najdou své místo v ložnici i v obývacím pokoji.

Jaký rozměr vybrat?

U obrazu, který si vyberete, zvolte rozměry, které vám vyhovují - jednodílné obrazy na stěnu se vyrábí v rozměrech 60 x 40 cm, 80 x 50 cm, 100 x 70 cm, 120 x 80 cm a 150 x 100 cm. Vícedílné obrazy v rozměrech 120 x 40 cm, 150 x 50 cm a 180 x 60 cm. Cena se poté automaticky upraví.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz