Nábytek z masivního dubu

Classic obývák Není kvalitnějšího materiálu pro výrobu nábytku, než je dubové dřevo. Jednotlivé sektory nábytkové kolekce Classic jsou propracované do nejmenších detailů. Vlastnosti, které jsou pro dubový nábytek výstižné jsou luxus, elegance a kvalita. Nábytek, který se bude báječně vyjímat v obývacím pokoji, stejně jako v ložnici, či v jídelně si zachovává svou jedinečnou strukturu a navíc provoní byt tak, jak dokáže jen masivní dřevo. I díky tomu se doma budete cítit útulně a pohodlně. 

Dřevěný nábytek do obýváku i jídelny

classic skříň vitrína Prosklené vitríny mají dvě varianty - široká dvoudveřová skříň s dvěma prostornými šuplíky a regál s šuplíky i policemi. Televizní stolky kolekce Classic mají také na výběr ze dvou provedení. Komody jsou zastoupeny nejpočetněji - naleznete zde menší typy - široké 90 cm, nebo širší - od 137 do 180 cm. Tyto dřevěné komody nabízí různé kombinace šuplíků, dvířek a polic.

Dřevěná ložnice s postelí v mnoha variantách

Nábytek z masivního celku Classic může stejně dobře zdobit vaši ložnici. Vybírat můžete z velkého množství postelí z dubového dřeva, které najdete v naší nabídce. Manželské postele dodáme v několika rozměrech a barevných variantách, stejně jako typech a kombinacích. 

OBJEDNÁVEJTE ZDE  

Classic jídelna 2 classic skříň vitrína Classic regál vitrína Classic tv stolek classic tv stolek 2 Classic komoda 1 Classic komoda 2 classic komoda 3 Classic komoda 4 Classic komoda 5 classic komoda 5 Classic obývák

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz