Dětský pokoj Planetas

Planetas pokoj 1Funkční nábytek s mnoha úložnými možnostmi - to je dětský pokoj Planetas. Můžete z něj vytvoříit útulný kout pro malé dítě, či dospívajícího teenagera. 14 sektrorů se navzájem báječně doplňuje. Tento důmyslně propracovaný nábytek je vhodný také do menších prostor. Zejměna rohové skříně vám místo velmi příjemně ušetří. Nábytek je vyroben z kvalitního lamina 16 mm, hrany jsou opatřeny ABS páskou, které jsou tak chráněny před poškozením i vlhkostí.

Vybavení dětského pokoje od postele po poličku

Planetas velká rohová skříň Již zmíněné šatní skříně mají největší variantu do rohu, která poskytuje opravdu velkorysý úložný prostor. Pro lepší orientaci uvnitř skříně si k ní můžete přiobjedtat LED osvětlení. Pokud je na vás tato skříň přeci jen příliš velká, můžete dát přednost její menší variantě, nebo klasické dvou dveřové skříni s velkým šuplíkem navíc. Postel Planetas má jednu originální vychytávku a tou je výsuvná polička v jejím záhlaví. Kromě té vám k uložení lůžkovin polouží velký šuplík a menší poličky. Postel dorazí do vašeho domova včetně lamelového roštu, matraci si k ní lze přiobjednat.

Dětský pokoj v zajímavých barvách

Kolekce nábytku do dětského pokoje Planetas má dvě barevné varianty. Tou první je neutrální kombinace černé barvy s béžovou a dřevěným odstínem dubu a druhou je příjemně modrá barva kombinovaná s bílou a opět doplněná barvou dubového masivu.  Planetas police 2  Planetas barva 2

Neváhejte vybírat pro vaše dítě kvalitní dětský pokoj Planetas, který dodáme do 4 - 6 týdnů v krabicích, s přiloženými návody na sestavení. Využít můžete také služby dopravce a nechat si zboží vynést až do bytu.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Planetas pokoj 1 Planetas pokoj 2 Planetas pokoj 3 Planetas velká rohová skříň Planetas velká rohová skříň - vnitřek Planetas menší rohová skříň Planetas menší rohová skříň - vnitřek Planetas skříň 2d Planetas regál 1 Planetas regál 2 Planetas regál 3 Planetas regál 4 Planetas komoda Planetas psací stůl Planetas nadstavba Planetas postel Planetas postel detail Planetas police 1 Planetas police 2 Planetas police 2 Planetas barva 2

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz