Dětský pokoj Planetas

Hledáte něco extra? Kolekce nábytku do dětského pokoje Planetas přináší jedinečnou postel s výsuvnými policemi, několik šatních skříní, z nichž má ta největší i LED osvětlení a spoustu dalšího zajímavého nábytku v atraktivní barevné kombinaci.

Kolekce Planetas

Vaše děti tato neotřelá moderní kolekce nábytku jistě zaujme! Proč? Stačí si prohlédnout pozorněji jednotlivé sektory - nemůže vám uniknout, jak je zde kladen důraz na praktičnost a úložné možnosti. Dále stojí za pozornost barevné zpracování, které má dvě varianty: pro ty střízlivější zákazníky je to kombinace černé a béžové barvy se světlým odstínem dubu. Barevnější variantou je dub kombinovaný s bílou a blankytně modrou barvou. Tento nábyek může zdobit jak pokoj pro dívku, tak pro chlapce jakého koliv věku.

Propracované sektory

  • Postel Planetas není jen tak obyčejný nábytek! Skrývá se v ní důmyslně ukrytý regálek s několika policemi. Pod lůžkem najdete velký úložný šuplík a aby to nebylo všechno, v nohách postele najdete ještě dvě menší poličky! Tuto parádní postel dodáme bez matrace, vy si k ní ale ve variantách zboží můžete přiobjednat kvalitní matraci.
  • Šatní skříně nabízí také několik variant - například velká rohová šatní skříň se spoustou úložných možností může mít uvnitř také LED osvětlení, které lze přiobjednat. V nabídce je další, menší rohová skříň a klasická dvoudveřová.
  • Kolekci Planetas tvoří také několik šikovných regálů, nezbytný psací stůl, komoda a poličky.

Doprava nábytku

Nábytek do vašeho domova dopravíme v demontu s návodem na sestavení. Krabice budou pevně uchyceny na paletách a zabaleny. Doba dodání 4 - 6  týdnů. Využijte služeb dopravce a nechte si nábytek vynést až do bytu.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz