Kuchyňské skříňky s dřezem

80 dřez dub sonomaNemusíte shánět dřez do vaší dřezové kuchyňské skříňky, u nás můžete zakoupit skříňku s dřezem již zabudovaným. Nabízíme levné skříňky s dřezem i luxusní typy. Kuchyňské skříňky s dřezem mají rozměr 60, 80 a 100 cm. Součástí těchto skříněk je nerezový dřez od renomované formy Sinks. Jedná se o dřez s odkapávačem v matném provedení. Hloubka skříněk s dřezem je 58 cm a nachází se za ní prostor na vedení vody, plynu apod.

Kuchyňské linky s dřezem

dřez V nabídce našeho obchodu najdete také celé kuchyňské linky s dřezem. Na výběr máte opravdu mnoho typů kuchyní - malých, levných linek do paneláku, nebo na chatu, ale také velké kuchyně do rohu. Můžete si prohlédnout naši fotogalerii a nechat se inspirovat vyobrazenými kuchyněmi.

Šetříme váš čas

Kuchyňské skříňky s dřezem dodáme již pevně smontované (kromě rohových skříněk, kvůli jejich rozměrům), zakotvené na paletách. Součástí skříněk s předvrtanými otvory na madla jsou také úchyty.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

dřez obrázek 60 dřez 80 dřez 60 dřez dub sonoma 80 dřez dub sonoma kuchyně s dřezem dub sonoma 60 dřez kalvádos 80 dřez kalvádos kuchyně s dřezem dub sonoma 60 dřez kalvádos dřez kuchyně s dřezem dub sonoma

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz