Nábytek Richmond v novém barevném provedení

Richmond pokoj 2Kolekci Richmond, která je tvořena sektory do ložnice, obývacího a dětského pokoje, již velmi dobře znáte. Nyní nově v našem obchodě v elegantním odstínu elefant grau. Tento nábytek patří k nejvyhledávanějším, zejména pro jeho jedinečný design, kvalitní zpracování, ale také dostupnou cenu. Tato všestranná série nábytku s prvotřídním vzhledem vybaví celý váš byt od pracovny až po jídelnu.

Kvalitní nábytek do ložnice

Kolekci Richmond tvoří nábytek vyrobený z masivu, nebo MDF s typickými kulatými úchyty, které jsou - stejně jako další časti - vyvedené v přírodním dřevěném odstínu. Vybírat můžete z těchto verzí: klasická bílá, jemná smetana, masivní dřevo, jejich kombinace a nově odstín elefant grau, který má opět úchyty a dalčí části v dřevěném odstínu. Tato početná kolekce se skládá z komod nejrůznějších rozměrů, šatních skříní, stolků a postelí.

  • vyrobeno z masivní borovice a z MDF
  • úchyty + masivní nožky vyrobené ze dřeva
  • uvnitř zásuvek kvalitní železné pojezdy
  • šatní skříně s pevnými kovovými panty
  • čtyři barevné varianty

Nábytek dodáme do vašeho domova rozložený, pečlivě zabalený s podrobným návodem na sestavení. 

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Richmond pokoj 1 Richmond komoda Richmond menší skříň Richmond skříň 2 D Richmond skříň 3 D Richmond komoda Richmond komoda Richmond noční stolek Richmond komoda Richmond komoda široká Richmond toaletní stolek Richmond peřiňák Richmond postel Richmond detail Richmond detail Richmond detail

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz