Rustikální kuchyně Bolero

Rustikální kuchyně
Rustikální kuchyně
Rustikální kuchyně

Barevné provedení kuchyňských dvířek    Ceník kuchyňských dvířek  Kuchyňské skříňky

Oblíbené rustikální kuchyně Bolero vám dodáme v mnoha variantách provedení. Můžete mít doma rustikální kuchyň do rohu, do U, s ostrůvkem - to vše a ještě více nalezne v našem obchodě. 

Rustikální kuchyně od Macháčka jedině!

Přejete si mít ve svém domově rustikální kuchyni? Jste tu správně! Pomůžeme vám vybrat tu pravou, v nabídce máme mnoho typů, vyrobených z velmi kvalitních materiálů. Přední strana dvířek, vyrobená z odolného lamina je na omak hladká a skříňky jsou dolné vysokým teplotám i vlhkosti. Využít můžete grafický návrh, který pro vás zcela nezávazně připravíme - spolu s cenovou kalkulací - ZDARMA!

Rustikální kuchyně fotogalerie inspirace

Rustikální kuchyně v naší fotogalerii zavání starými časy, sálá z nich rodinná pohoda a klid. A tak tomu má být! Nechte se inspirovat fotografiemi realizovaných a výstavních kuchyní! Naleznete zde rohové rustikální kuchyně, do tvaru U, s barem i ostrůvkem - je spousta možností, jak může rustikální kuchyně ve vašem domově vypadat. Všechny kuchyně ve fotogalerii mají uvedenou cenu a jejich detailní popis. 

Rustikální kuchyň do vašeho domova

Rustikální kuchyň se ve vaší domácnosti může stát opravdovou perlou. Jedinečné - a pro ni typické - frézování zdobí ručně nanesená patina, díky níž získá rustikální kuchyň  nenapodobitelný design. Vybírat můžete z několika druhů frézování a také korpus může mít několik barevných odstínů dřeva. Od černé barvy, přes mnoho dřevěných tónu až po bílou barvu. Vybere si opravdu každý!

Servis pro zákazníky

Na našich pobočkách poskytujeme kompletní nákupní servis tzn. zaměření (do 20 km od vybrané pobočky zdarma), projekt kuchyně a grafický návrh. To vše ZDARMA a bez jakéhokoliv závazku. Nebo si můžete složit kuchyni z pohodlí domova na našem eshopu.

 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz