Zavřít
Pouze zboží skladem
Barva

Materiál

Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Rozkládací

Šířka po rozložení

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Moderní obývací stěny

Pro každého, kdo se rád obklopuje moderním a luxusním nábytkem, máme v sortimentu našeho obchodu také moderní obývací stěny. Designově vyladěné typy můžete pořídit také za velmi přijatelné ceny - přesvěčte se sami!

Luxusní obývací stěny

Oblíbené a vyhledávané luxusní obývací stěny jsou vyrobené z kvalitního lamina. Záleží na tom, co si kdo pod pojmem luxusní představí. Je pro vás známkou luxusu moderní design obývací stěny, doplněný bílým leskem? Není problém, i taková přání splníme, navíc si lesklé luxusní obývací stěny můžete zakoupit v akčních cenách!

Designové doplňky moderních obývacích stěn

U těchto moderních obývacích stěn se dbá na každý detail. Tím mohou být například kovové, či plastové úchytky, ale také oblíbené prosklené skříňky, které působí efektně, jestliže  se podsvítí LED žárovkami. Velkou roli také hraje i zpracování těchto moderních obývacích stěn. Atypické tvary jim dodají na atraktivitě a zajímosti. Jestliže k těmto typům vyberete vhodný konferenční stolek a sedací soupravu, vytvoříte ve svém bytě nádherný a útulný obývací kout. 

Kvalitní materiál

Velmi kvalitní laminovaná dřevotříska silná 22 mm, která je oatřená ABS hranami chrání nábytek před poškozením a opotřebením. Síla desky předních dvířek je 16 mm.

Obývací stěny vám dodáme do vašeho domova v demontu. Součástí balení je návod na sestavení, takže si s ním jistě každý poradí!

Vybírejte a objednávejte luxusní obývací stěny na zadaranabytek.cz ještě dnes!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz