Dřevěné hračky pro děti

Dřevěné hračky pro dětiI když je již po Vánocích, jistě bude stále mnoho příležitostí, zač odměňovat vaše ratoleti. V našem obchodě jsme rozšířili nabídku dřevěných hraček pro nejmenší děti, i pro školáky a studenty. Tyto dřevěné hračky vynikají dlouholetou trvanlivostí a jsou stále trendy. Rozhodnete li se zakoupit svým dětem dřevěné hračky, určitě neprohloupíte, často se jedná o výrobky, které rozdávají radost mnoha generacím.

Dřevěné kostky

Dřevěné hračky pro dětiJedinečným a nesmrtelným dárkem vždy byly a vždy budou dřevěné kostky. My je pro vaše děti nabízíme v mnoha variantách. Dřevěné kostky, které u nás můžete zakoupit, můžou být bezbarvé - ošetřené bazbarvým, zdravotně nezávadným lakem, či vyvedené ve veselých barvách. Dřevěné kostky mají různé tvary a balení mají různý počet kusů. Lehce si tedy vyberete právě ty, které vám vyhovují. Ideální dárek pro dívku i pro chlapce - to jsou dřevěné kostky!

Dřevěné doplňky pro domácnost

Dřevěné hračky pro dětiMezi další novinky, které jsme zařadili do našeho sortimentu, patří dřevěné doplňky do dácnosti. Jedná se o dekorativní doplňky ze dřeva, jako jsou mlýnky, přesýpací hodiny, apod. Ale také o doplňky, které mají praktické využítí. K těmto patří hlavně kuchyňké doplňky, jako prkénka rozličných tvarů a velikostí, vařečky, chlebníky, stojany na květiny, odkládací stolky, a spousta dalších dřevěných doplňků, které zkrášlí vaši domácnosti. 

Nesmrtelné výrobky ze dřeva

Dřevěné výrobky v našem obchodě jsou vyrobeny z kvalitního borového dřeva a jsou ošetřeny zdravotně nezávadným lakem. Budou vám sloužit mnoho let a nikdy nevyjdou z módy!

Dřevěné hračky pro děti Dřevěné hračky pro děti Dřevěné hračky pro děti Dřevěné hračky pro děti Dřevěné hračky pro děti Dřevěné hračky pro děti Dřevěné hračky pro děti Dřevěné hračky pro děti

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz