Dětské postele šetrné k životnímu prostředí

Dětská dřevěná postelProtože jistě každý chce pro své dítko to nejlepší, budete vybírat kvalitní dětskou postel, ve které se váš malý spáč bude cítit bezpečně a pohodlně. Dětské postele, které jsou horkou novinkou v naší nabídce splňují všechna kritéria zdravého spaní. Tyto dětské postele jsou vyrobeny z masivní borovice o šířce 2,6 cm. Díky hranám postele, které jsou zaoblené, se dítě nemůže uhodit a díky zábraně nespadne v noci z postele. Protože nám není lhostejná péče o přírodu, upřednostňujeme ekologické materiály a zároveň šetrné k životnímu prostředí. Takové jsou i tyto dětské postele.

Bezpečné dětské postele se zábranou

Dětské postele s přistýlkouTéměř každá dětská postel v naší nabíde má i zábranu, která je součástí ceny. Hrany zábrany - stejně jako postele - jsou zaoblené, aby nemohlo dojít k úrazu vašeho dítka. Tyto dětské postele se zábranou jsou vhodné pro nejmenší děti, které se tak rády v noci převalují a točí. Díky zábraně, která dítě v noci ochrání, se i vy konečně v noci vyspíte. Zábranu můžou mít všechny dostupné typy postelí - patrové postele se zábranou, i dětské jednolůžkové postele.

Dětská patrová postel šetří prostor v místnosti

Patrová postel a dětská palandaMáte li početnější rodinu, nebo nedisponujete dostatečným prostorem, můžete zakoupit dětskou patrovou postel. V naší nabídce máme mnoho variant. Dětské patrové postele dodáváme včetně roštu a zábrany. Praktickým doplňkem jsou šuplíky pod patrové dětské postele, které si také můžete dokoupit. Tak dosáhnete praktického úložného prostoru. Pro menší děti můžete volit dětskou patrovou postel s veselým motivem, kterých je na výběr 15 - pro dívku i pro chlapce. Všechny postele mají čtyři barevné varianty: bezbarvý lak, olši, dub a bílou barvu.

Patrová postel pro děti s rozšířeným lůžkemPraktické úložné prostory v dětských postelích

Všichni to známe - v dětském pokoji je tolik věcí, které potřebují mít své místo. Proto vám nabízíme i dětské postele s úložným prostorem. Ve volbě, pod každou dětskou postelí si můžete přiobjednat praktické šuplíky a dosáhnete tak bezvadného prostoru, který je připravený pojmout mnoho hraček, či ložního prádla. Jistě takovou dětskou postel s úložným prostorem oceníte.

Doprava dětských postelí

Dětské postele dodáváme v demontu, s návodem na jejich sestavení. Dětskou postel, kterou si vyberet vám doručíme po celé ČR.

Vybírejte kvalitní a krásné dětské postele v našem obchodě!

OBJEDNÁVEJTE ZDE  

Dětská dřevěná postel Dětská dřevěná postel Dětská dřevěná postel Dětské postele s přistýlkou Dětské postele s přistýlkou Dětské postele s přistýlkou Dětské postele s přistýlkou Dětské postele s přistýlkou Dětské postele s přistýlkou Patrová postel a dětská palanda Patrová postel a dětská palanda Patrová postel a dětská palanda Patrová postel a dětská palanda Patrová postel a dětská palanda Patrová postel a dětská palanda Patrová postel pro děti s rozšířeným lůžkem Patrová postel pro děti s rozšířeným lůžkem Patrová postel dětská Patrová postel dětská Patrová postel dětská Patrová postel dětská

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz