Obývací stěny v mnoha variantách

Obývací stěnaNedílnou součástí každého obývacího ppokoje je i obývací stěna. Záleží zcela na vkusu zákazníka, pro jaký styl se rozhodne. Naše nabídka jistě uspokojí i toho nejnáročnějšího klienta, neboť zahrnuje mnoho typů obývacích stěn, které se liší velikostí, barvou, tvarem i materiálem. Díky novému roztřídění můžete vybírat mezi přehledně seřazenými obývacími stěnami, které vám dodáme v demontu, zpravidla do 4 týdnů. Ve vašem domově může stát obývací stěna, která zahrnuje několik skříní - třeba i prosklených, televizní stolek a police. Nebo můžete dávat přednost minimalismu a vybavit obývák jednoduchou sestavou dvou, tří komod.

Kvalitní výroba i materiály

Obývací stěnaDíky použití nejmodernějších výrobních technologií vyniká náš nábytek vysokou kvalitou. Jestliže si zakoupíte obývací stěnu z masivu, oceníte jidinečný design dřeva. Tento nábytek je ošetřen zdravotně nezávadným lakem, který může mít několik odstínů. Obývací stěny vyrobené z dřevotřísky jsou opatřeny ABS hranami, které je tak chrání před opotřebením. Horní plochy jsou odolné vyšším teplotám i vhkosti a bezvadně se ošetřují.

Moderní obývací stěny

Obývací stěnaModerní obývací stěny vynikají nejen barvami a materiály, ale také způsobem zpracování. Jistě zaujmou atypickými úhly a neobvyklými liniemi. Oblíbené jsou obývací stěny v bílém, nebo černém lesku, které jsou efektně doplněny prosklenými skříňkami s podvícením. Luxusně působí také kombinace barev - například bílá/černá, nebo bílá/hnědá. Třešničkou na dortu u těchto moderních obývacích stěn jsou chromové, nebo plastové úchyty.

Levné obývací stěny

Obývací stěnaProtože se snažíme uspokojit přání každého zákazníka, zařadili jsme do našeho repertoáru také levné obývací stěny. Jedná se o vybrané typy, které jsme zařadili mezi akční zboží. I tyto levné obývací stěny neztrácí na kvalitě, rozhodně se nejedná o použité, či poškozené zboží!

Sektorové obývací stěny

Sestavte si obývací stěnu dle vašeho přání z jednotlivých sektorů! Pro vaši inpiraci můžete nahlédnou do fotogalerie ukázkových sektorových obývacích stěn. Doplňte svůj obývací pokoj dalším nábytkem z naší firmy - vybírejte televizní stolky, sedačky, či komody.

Vybírejte obývací stěnu do vašeho domová - u nás najdete mnoho typů za velmi příznivé ceny!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz