Postele z jádrového buku

Postel z jádrového bukuJádrový buk, ze kterého jsou tyto jedinečné postele vyrobeny, je vnitřní - starší část bukového dřeva. Protože je zde obsah vody nižší, postele z jádrového buku nemění s léty tvar a nevysychají. Každá postel se chlubí jedinečnou a nenapodobitelnou strukturou dřeva - každý kus je originál! Vybírejte si postele v mnoha variantách provedení s velkou pečlivostí, pořizujete si totiž nábytek na celý život!

Postel z masivního bukového dřeva

Postel z jádrového bukuKaždá postel vyrobená z bukového masivu vyniká jedinečnou pevností a odolností. Povrch postelí je ošetřen ekologickým systémem moření v 8 barevných variantách - buk, bílá, třešeň, tabák, olše, ořech, ořech tmavý a venge. Efektivní vzhled každé postele podtrhnou vysychavé oleje, které zvýrazní povrchovou strukturu dřeva. I po tomto olejování dřevo postele zůstane prodyšné a nezmění svůj vzhled. Ve vaší ložnici se tato dominantní postel bude krásně vyjímat!

Manželské postele z masivu

Tyto manželské postele z masivního buku dodáváme v šířce 80 - 180 cm. Za příplatek můžete vybírat také zpracování čela postele, které mívá zajímavý design a také můžete volit mezi povrchovou úpravou postelí - lakováním a olejováním. Olejová úprava zvýrazní přirozenou strukturu dřeva a složky těchto olejů vytvoří na postelích prodyšný, vodě odolný povrch.

Příslušenství k postelím z bukového masivu

K těmto kvalitním postelím vybírejte také v naší nabídce matrací  a roštů vysoké kvality, které můžete zakoupit za velmi příjemné ceny. 

Postel z jádrového buku Postel z jádrového buku Postel z jádrového buku Postel z jádrového buku

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz