Moderní ložnice Ideal se zrcadlovými skříněmi

Váháte, jakým nábytkem vybavit vaši ložnici a rádi sázíte na kvalitu a dobrou cenu? Moderní ložnice Ideal je tím pravým řešením! Nábytek vyrobený z kvalitního lamina je opatřen ABS hranami (plastové hrany), které jsou tak chráněny před mechanickým poškozením, ale také vlhkostí a podobně. Atraktivní dekor dřeva dává na vybranou mezi několika odstíny. Ložnice Ideal je typická velkým využitelným prostorem u každého sektoru.

Ložnice Ideal

Tato ložnice působí masivním dojmem, díky širokému orámování. Ze stejného důvodu zaručí nábytek Ideal vysokou stabilitu a pevnost. Vyznavači přírodního stylu bydlení ocení eleganci a praktickou kombinaci poliček, dvířek a zásuvek. Za pozornost stojí šatní skříně v několika variantách. Všechny typy mají zrcadlo a posuvné dveře, které bezvadně šetří prostor v místnosti. Ložnice Ideal je zkrátka ideální volbou do vašeho domova!

Sektory a barevné provedení ložnice Ideal

Pří výběru zboží věnujte pozornost barevným variantám jednotlivých sektorů. Všechny dodáme v atraktivní barvě Dub sonoma a Dub sanremo, některé sektory mají navíc volbu tmavého odstínu wenge a bílé barvy. Početný sektorový systém Ideal se skládá z komod v různých velikostech a typech, již zmíněných šatních skříní a postelí ve třech šířkách: 140, 160 a 180 cm.

Ideal ložnice Skříň Ideal  Skříň Ideal  Ideal skříň  Komoda Ideal  Komoda Ideal  Ideal komoda  Komoda Ideal  Komoda Ideal  Ideal skříň  šatní skříň Ideal  Noční stolek Ideal  Ideal komoda  Komodadeal  Postel Ideal

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz