Bílá ložnice All star

Ložnice All star je ideální volbou pro ty, kteří milují bílou. Lustrové fronty jsou vyzdobeny kuriózními, jemnými řezacími vzory. Prosklené vitríny jsou vybaveny energeticky úsporným LED osvětlením, které zvýrazní veškeré příslušenství a dodávají pocit komfortu a pohodlí. 

Sektory ložnice All star 

Prostorné komody v několika variantách, stejně jako šatní skříně ulehčí ukládání oděvů a jiných věcí. Nábytek All star povyšují o další level funkce SOFT CLOSE a PUSH TO OPEN. Jedná se o moderní nábytkový systém s funkcí zpomaleného zavírání, který zároveň funguje jako účinná ochrana osob před úrazem. Systémem pro snadné otvírání "push to open" funguje tak, že stačí zlehka zatlačit a systém otevře dveře natolik, že již zpravidla není nutné další vysunutí rukou. Kvalitu a komfort obou systémů lze pocítit při každém pohybu. Rozkládací stůl nabízí dostatek místa pro návštěvu a bezvadně šetří prostor.

Důležité nakonec

Manželská postel All star s úložným prostorem je široká 219 cm, vysoká 89 cm a hluboká 167 cm. Postel dodáme s roštem, bez matrace. Za příplatek si můžete přiobjednat kvalitní pěnovou matraci Aruba 160 x 200 cm - detailní popis zde, nebo jinou, z naší nabídky matrací. Dodáme v demontu s návodem na sestavení.

Ložnice All star  ložnice All star  Obývací pokoj All star  Jídelna All star  skříň 2d All star  vitrína All star  Tv stolek All star  vitrína All star  vitrína All star  komoda All star  stolek All star  stůl All star  šatní skříň All star  postel All star  postel All star  noční stolek All star  komoda All star

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz