Dětský pokoj Bloom

bumerang19 sektorů, vyrobených z laminované dřevotřískové desky široké 16 mm, tvoří moderně vyhlížející, neobvyklý dětský, či studentský pokoj Bloom. Tento nábytek je důmyslně zkonstruovaný tak, aby poskytoval dítěti potřebný prostor pro odkládání knih, hraček, oděvů a dalších věcí, ale také potřebné zázemí ke studiu a odpočinku. Základní barvou je kombinace šedé a odstínu antracit. Tuto fádní barvu efektně doplňují masivní úchyty v několika pestrých barvách.

Funkční studentský pokoj Bloom

bumerangDětský/studentský pokoj Bloom reprezentují početné skříně v různých variantách - klasické šatní skříně, policové, rohové a skříním dominuje prostorná rohová šatní skříň s osvětlením, kterou dodáme v levém a pravém provedení. Důležitou součástí dětského pokoje jsou regály a police. I ty jsou v systému Bloom zastoupeny hned v několika typech. Samozřejmostí jsou pak komody a skříňky, které dodáme také v rozličných rozměrech

Postele nábytkového systému Bloom do dětského pokoje

Třešničkou na dortu v dětském pokoji Bloom je skládací postel, která se přes den mění na stěnu s policemi. Jednoduchým překlopením ji lze upevnit na stěnu a vy rázem získáte v místnosti více prostoru. Tato postel se přidělá na zeď - všechen spojovací materiál je v ceně a je vybavena pomocnými pásy pro držení a rozkládání. Druhým typem postele je klasické jednolůžko s poličkami, které také dodáme s roštem a kvalitní bonelovou matrací.

skříň BR1 BR1 BR2 BR3 BR4 bumerang 5 BR6 BR7 bumerang 8 BR8 BR11 bumerang 14 BR14 BR15 bumerang 16 BR18

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz