Dětský pokoj Smarth

Smarth pokoj Kolekce nábytku Smart je určena pro dětské, či studentské pokoje. Nepočetná sestava osmi sektorů zahrnuje vše, co je potřeba v dětském pokoji umístit - tři varianty skříní dávají vybrat mezi policovou, klasickou šatní a prostornou rohovou, která bezvadně šetří prostor a skýtá dostatek možností pro uložení oděvu i jiných věcí. Dětský pokoj Smart dále tvoří kombinovaná komoda, nezbytný psací stůl se šuplíky a samozřejmě postel, ke které lze přiobjednat kvalitní rošt a matraci.

Kvalitní a funkční dětské pokoje 

Smart PC stůlDětské pokoje v nabídce našeho obchodu jsou vyrobeny z kvalitních materiálů. Ne jinak je tomu u dětského pokoje Smarth. Laminovaná dřevotřísková deska o síle 16 mm je opatřena ABS hranami (plastové hrany), které ji zajistí trvanlivost a odolnost vůči mechanickému poškození. Zajímavě řené úchytky jsou vyřezávané a nábytku přidávají na atraktivitě. V neposlední řadě musíme vyzdvihnou líbivou barevnou kombinaci bílé, buku Ibsen a champagne mat. 

Dětský pokoj Smarth a jeho výhody

Nábytek Smarth si zkrátka na nic nehraje. Jeho provedení je jednoduché, však velmi účelové. Materiál se nejen velmi dobře udržuje v čistotě, ale je pevný a odolný. Dvířka a šuplíky v dětském pokoji Smarth nemají klasické úchyty, ale zajímavě řešené výřezy. Barevné provedení nábytku Smarth je vhodné do pokoje pro dívku, chlapce, dítě i studenta.

Nábytek dodáme do 4 týdnů v demontu s návodem na sestavení.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Smarth pokoj Smarth skříň 1 Smart PC stůl Smart komoda Smarth postel Smart polička Smart regál Smarth skříň 2 Smart skříň 3 Smart skříň 3

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz