Sedací vaky do vaší domácnosti

Bag vak zelenýJestliže sledujete trendy, jistě vám neuniklo, že se do módy dostávají sedací vaky. Každý, kdo si sedací vak do své domácnosti pořídil, tak nelituje. Jedná se totiž o velmi pohodlný doplněk, který zdaleka neposlouží jen dětěm. Domácí posezení, díky sedacím vakům, získá úplně nový rozměr. Užijete si v nich pohodlí i relaxaci při sledování televize, čtení knížky, nebo při posezení s rodinou či s přáteli.

Kvalitní materiál i zpracování

Dodáme vám sedací vaky vyrobené z imitace kůže. Velkou výhodou tohoto materiálu je snadná údržba - dají se jednoduše vyčistit vlhkým hadříkem a běžnými čistícími prostředky. Kvalitní zpracování vylučuje rozpárání švů, naopak zaručí vám pohodlné sezení na dlouhou dobu a váš obývací, nebo dětský pokoj tak skvěle doplní. Bag vak fialový

Pestré barvy sedacích vaků

Bag vak oranžovýNebojte se pořídit si sedací vak namísto křesla k vaší sedací soupravě, nebo gauči. Barevné varianty zahrnují několik odstínů - od těch světlých, přes pestré a jasné barvy, po tmavě hnědou, či černou. Například béžová barva se bezvadně kombinuje s ostatním nábytkem.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Bag vak hnědý Bag vak černý Bag vak červený Bag vak fialový Bag vak oranžový Bag vak zelený Bag vak béžový

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz