Dětské postele s pohádkovými motivy

Postel FrozenNovinkou v naší nabídce jsou dětské postele pro děti všech věkových kategorií. Tyto postele vynikají velmi kvalitními materiály a zpracováním. Splňují veškeré zdravotní atestace, jsou absolutně nezávadné a zkonstruované tak, aby se v nich dítě nemohlo zranit. Hrany postelí jsou oblé a konstrukce velmi pevná. Můžete vybírat dětské postele ozdobené veselými obrázky oblíbených postaviček z Disney filmů.

Vybírejte správný rozměr pro vaše dítě

Postel červené autoNaše nové postele pro děti jsou nižší, proto jsou dětem snadno dostupné. Vybírat můžete z různých rozměrů - tyto veselé a kvalitní postele můžete pořídit pro předškoláka, stejně jako pro puberťáka. Rozměr 140 x 70 cm a 145 x 70 cm se bude hodit pro menší dítě, pro větší postavy nabízíme dětské postele dlouhé 160, 180 a 190  cm, široké 80 a 90 cm.

Postele s Disney postavičkami s roštem bez matrace

Součástí každé dětské postele je pevný ocelový rám. Ten zaručuje postýlce dostatečnou stabilitu. Matrace není součástí postele, můžete si ji však přiobjednat. Pěnové matrace, které vám k těmto postelím nabízíme, jsou vhodné pro zdravý vývin dětí. Oboustranné použití využijete při střídání ročních období. Uvnitř matrace se nachází kokosové vlákno, molitanová pěna a pohanková vrstva. Hypoalergenní povlak je snímatelný a pratelný. Matrace vám nabízíme za velmi příjemné ceny.

Vyberou si chlapci i děvčata

Pro chlapce vybírejte postel s motivem autíček z filmu Auta - Cars, Mickey Mouse, nebo Hvězdné války. Pro dívky najdete v nabídce sladké postýlky s obrázky princezen, nebo oblíbených postaviček z pohádky Ledové království a Miniie Mouse. Ty nejmenší jistě zaujme medvídek Pů. 

OBJEDNÁVEJTE ZDE 

Postel Cars 2. Postel Cars. Postel Cars 3. Postel Frozen Postel Medvídek Pů Postel Minie Mouse Postel Princezny Postel Starwars Postel Auto Speedy Postel červené auto Postel policie

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz