Kvalitní dětský nábytek s Disney postavičkami

Lavice FrozenJestliže chcete potěšit vaše dítko a navíc mu vytvořit funkční, krásný a kvalitní koutek pro zábavu, odpočinek i učení, neváhejte mu pořídit nábytek z řady Disney. Vybírat můžete motivy hrdinů z dětských pohádek, jako jsou Ledové království, Princezny, Miška Minnie - ty potěší zejména dívky a postavičky z pohádky Auta, Želvy Ninja a požárník Sam, či Mickei Mouse jsou tu zase pro chlapce. Pro ty nejmenší se hodí roztomilý motiv Medvídka Pů, rybky Dory a podobně a pro dospívající ratolesti v nabídce nesmí chybět hrdinové z filmu Hvězdné války. Tento dětský nábytek si zkrátka najde svého obdivovatele, v řadách našich nejmenších zákazníků.

Nábytek pro nejmenší i pro dospívající děti

Set CarsProtože je tento nábytek určen pro děti, velký důraz je kladen na bezpečnost a funkčnost. Na jednotlivých sektorech nenajdete ostré hrany a celkově je jejich konstrukce velmi pevná. Nábytek prošel veškerými zdravotními atestacemi a barevné zpracování odolné slunečním paprskům, tedy stálobarevné. Nejpočetněji reprezentují tento dětský nábytek postele, které dodáme v několika rozměrech. Vybírat můžete postel pro dítě, které chodí ještě do školky, stejně jako pro dospívajícího teenagera. Pevný ocelový rám jim zajistí špičkovou stabilitu, v ceně je započítaný rošt. Matraci si k postelím můžete přiobjednat. 

Zaručeně originální

Tento jedinečný nábytek je originální, díky licenčnímu dekretu. Na trhu najdete mnoho napodobenin, které možná pořídíte levněji, jejich kvalita však ani v nejmenším neodpovídá tomuto dětskému nábytku, který vám nabízíme. Jestliže z něj vaše dítě vyroste, bez problémů bude dělat radost ještě další generaci.

TIP: Pořiďte si na dětské postele originální povlečení s nádhernými pohádkovými motivy, nebo s veselými obrázky, či fotkami zvířátek.

OBJEDNÁVEJTE ZDE 

Postel Minie Mouse Postel Princezny Postel Starwars Postel Auto Speedy Postel policie Lavice Cars Židle Cars Židlička Cars Židlička Cars Set Cars Taburet Cars Křeslo Cars Židle Cars Truhla Cars Organizér Cars Pokoj Cars Křeslo Dory truhla Frozen Lavice Frozen Židle Frozen Tabule Frozen Lavice Frozen Židlička stůl Frozen Křeslo Frozen Organizér Frozen Pokojik Pů lavice Pů Lavice Minnie Stůl židle Minnie Křeslo Minnie Organizér Minnie Židle princezny Křeslo Princezny Křeslo Sam Křeslo SW Organizér SW Křeslo SW Křeslo SW

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz