Kvalitní a stylové posezení

Sedačka1 Sedací soupravy, které vám nově nabízíme vynikají vysokou kvalitou zpracování. Výplň sedáků z vysoce elastické HR pěny, umístěné na vlnitých pružinách vám zajistí komfortní posezení. Potah polštářů na zip je snímatelný a vy ho můžete vyprat v pračce, v případě znečištění. Profilování polštářů zajistí pohodlné sezení pro každého, kdo si dopřeje chvíli odpočinku na některé z našich sedacích souprav. U našich sedaček oceníte obzvlášť:

  • ozdobná prošití,
  • vlnité pružiny, které zaručí pohodlné sezení,
  • možnost výběru strany,
  • úložný prostor,
  • spací plochu,
  • výběr barevného provedení a materiálu,
  • kvalitní provedení.

Výběr typů a rozměrů

Sedací soupravy rohové dodáme v pravéma v levém provedení. Díky tomu můžete sedačku přizpůsobit interiéru vašeho obývacího pokoje. Vybranou stranu označte ve variantách zboží. Kombinace trojsedáku, dvousedáku a křesla také nabízí možnost rozkladu, i když plocha na spaní zde není tak velká, jako u sedaček rohových. Tento typ sedací soupravy je náročnější na prostor, výhodou ovšem je, že rozestavění jednotlivých sektorů můžete měnit podle potřeby a nálady. U všech vybraných typů sedaček můžete vybírat v pestré paletě barevného provedení.

Stylová křesílka v mnoha barvách

Křeslo4 Originální křesílka ve stylu retro elegantně doplňují dřevěné nožky. Nebojte se nakombinovat dvě barevné varianty. Můžete zvolit jinou barvu na sedák a opěrák a jinou na područky. Barevné provedení vybírejte ve variantách zboží.

OBJEDNÁVEJTE ZDE 

Sedačka1 Sedačka2 Sedačka3 Sedačka4 Sedačka5 Sedačka6 Sedačka7 Křeslo1 Křeslo2 Křeslo3 Křeslo4 Křeslo5

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz