Dětská svítidla

K vybavení pokojíků pro vaše ratolesti nechybí v naší nabídce dětská svítidla, která interiéru dodají styl. Závěsná dětská svítidla dodáme v mnoha barevných variantách. lehce tak seženete to pravé do pokoje pro chlapce, pro dívku, či svítidlo v neutrálním barevném odstínu. Můžete jimi zkrášlit i další místnosti, jako například ložnici, obývací pokoj, či verandu - fantazii se meze nekladou! Lampa obláčky.

Originální a kvalitní osvětlení

Lampa mátaKolekce Cik Cak, kterou lehce poznáte, podle tvaru barevných pruhů, je inspirována nejnovějšími trendy z New Yorku. Nebojte se vnést do vašeho bydlení originální styl. Tato svítidla jsou vysoká 25 cm, jejich průměr je 40, nebo 20 cm. Kabel dlouhý 50, nebo 100 cm si můžete přiobjednat. Tento kabel můžete lehce zkrátit do požadované délky. Do těchto dětských svítidel nainstalujte žárovku maximálně 60 W. Doporučujeme použít LED žárovky s teplou barvou světla - osvětlí i velký prostor.

Dětské lampy pro nejmenší

Lampa ananas Málokteré dítě usíná rádo v absolutní tmě. LED lampičky je budou doprovázet do krajiny snů a budou jim svítit při usínání měkkým, tlumeným světlem. Vybírejte barevný odstín, který se vám líbí, uvidíte, jak taková maličkost dětský pokoj zútulní. Tyto LED lampičky dodáme v několika tvarech a rozměrech. Fungují na 3 baterie LR44. Vyrobeny jsou z bezolovnatého PVC materiálu, který neohrozí zdraví vašich dětí.

OBJEDNÁVEJTE ZDE 

Lampa žlutá. Lampa obláčky. Lampa obláčky. Lampa obláčky. Lampa obláčky. Lampa květina. Lampa obláčky. Lampa hruška. Lampa černá. Lampa šedá. Lampa šedá. Lampa sova. Lampa Lampy zmrzliny Lampiony Lampa máta Lampa modrá. Lampa opice. Lampa máta Lampa růžová. Lampa ananas kabel

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz