Kvalitní nábytek šetrný k přírodě

kw50 Jestliže chcete kvalitně bydlet a není vám lhostejná péče o životní prostředí, je pro vás nábytek Severka tou pravou volbou. Tato kolekce dřevěného nábytku do obývacího pokoje patří mezi ekologické výrobky, splňující přísné požadavky na zdravotní nezávadnost. S tímto vědomím se stane váš domov ještě krásnějším a útulnějším. Obývací nábytek Severka je vyroben ze 100 % borovicového masivu, pouze zadní strany jsou ze sololitové dřevovláknité desky. 

Stylová kolekce Skandinávského nábytku

Bílý nábytek s prosklenými dvířky potěší milovníky světlých interiérů. Díky jednoduché eleganci a bílému odstínu tak vznikne ve vašem domově základna, kterou můžete doplnit dlšími elementy a doplňky v pastelových, či pestrých barvách. Lakování sektorů Severka zdůrazňuje přirozenost dřeva díky tomu, že jsou na povrchu viditelné bílé mikroskopy.  kd53

Důraz na detail

sn50 Již jsme zmínili jedinečnou strukturu dřeva, která se zachovala, díky ekologickému lakování. Výrobní technologie klade důraz na celkou pevnost a stabilitu nábytku. Typické pro sektory z nábytkové kolekce Severka jsou prosklené části z mléčně zabarveného skla. U některých šuplíků jsou z tohoto skla vyrobeny úchyty, což ve finální podobě působí velmi esteticky. 

 OBJEDNÁVEJTE ZDE  

pokoj sn50 kd51 kd52 kd53 kw30 kw31 kw50 rv50 sf50 sf51 sf52 sf53 pokoj

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz