Obývací pokoj Colorado ve dvou variantách

Vysoká vitrína Colorado dub.Základem obývacího prostoru jsou kromě sedací soupravy hlavně komody, vitríny a konferenční, či televizní stolky. Obývací pokoj Colorado nabízí veškeré vybavení, hned v několika variantách. Například prosklené vitríny můžete vybírat z několika typů - nabízíme vysoké prosklené policové regály, nebo široké kombinované skříně s plnými i prosklenými dvířky. Komody jsou opravdu reprezentativní - opět je na výběr z několika různě širokých a vysokých sektorů, které mají skleněné, či plné dvířka, doplněné policemi.

Bytelný nábytek ve dvou barevných odstínech

Na první pohled působí tento nábytek velmi bytelným dojmem. Masivní korpus z lamina 16 mm a široké, pevné nohy doplňují kovové úchyty, což tento dojem ještě podtrhuje. Charakteristický znak je však hlavně doplňková barva jednotlivých sektorů v bílém odstínu modřínu Sibiu. Opět máte na výběr - líbí se vám spíše tmavá borovice Laredo, či světlý dub CanyonŠuplíková komoda Colorado borovice

Nábytek do obýváku, nebo do jídelny

Kolekci Colorado tvoří nábytek do obývacího pokoje, nebo do jídelny. Zde využijete jídelní stůl na pevných nohách, který se dá vložením přídavné desky rozložit až na 210 cm. Nábytek Colorado je opatřeno ABS páskou, která chrání hrany před poškozením a vlhkosti.

Je zcela na vás, jakou variantu zvolíte do vašeho domova. Ať se rozhodnete jakkoliv, pořídíte si kvalitní, originální nábytek, který navíc ani tolik nestojí. 

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Vysoká vitrína Colorado dub. Vysoká vitrína Colorado Borovice. Otevřená vitrína. Prosklená komoda Colorado dub. Otevřená komoda. Prosklená komoda Colorado borovice. Prosklená komoda Colorado borovice Prosklená komoda Colorado dub. Prosklená komoda otevřená. Menší skříňka Colorado borovice Menší skříňka Colorado dub. Šatní skříň 2 D borovice. Šatní skříň dub. Vitrína Colorado 198 cm vysoká borovice. Vitrína Colorado 198 cm vysoká dub. Kombinovaná komoda borovice. Kombinovaná komoda dub. Šuplíková komoda Colorado borovice Šuplíková komoda dub. RTV 1 borovice RTV 1 dub RTV 2 dub RTV 12 dub. Konferenční stolek borovice. Konferenční stolek dub. polička Colorado

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz