Moderní dětský pokoj Tretra

tretra rohová šaatní skříňNáročné požadavky dnešních dětí uspokojí tento moderní dětský pokoj. Kolekce nábytku Tretra vyrobeného z pevného lamina je zkonstruována s ohledem na moderní design. A není to jen zajímavé barevné zpracování, co vás na první pohled zaujme - jednotlivé díly se mohou navzájem kombinovat a doplňovat, čímž vyšetříte potřebný prostor v místnosti. Také rohová šatní skříň nezabere moc místa, přesto poskytne velkorysé úložné možnosti v podobě 2 šatních tyčí a několika polic.

Funkční dětský nábytek

Dnešní mládež se nebojí inovací a nových trendů, proto ani nábytková průmysl nezůstává pozadu. Funkční dětský nábytek Tretra tvoří několik sektorů, které poslouží hned k několika účelům. Zdánlivě nenápadný kontejner se například dá přeměnit na stoličku, psací stůl a jako bonus nabízí úložný prostor. Lze k němů přiobjednat i měkký polštářek pro pohodlné sezení. Další zajímavostí je rozkládací psací stůl, který složený vypadá jako komoda s policemi a zásuvkami. Tretra postel

Dětská postel s matrací a úložným prostorem

V dětském pokoji nesmí chybět pohodlná dětská postel. Jednolůžko Tretra klasických rozměrů 90 x 200 cm dodáme nejen s kvalitní pěnovou matrací, ale také s úložným prostorem, který je rozdělen dvěma přepážkami. Volný otvor pod postelí může vyplnit již zmíněný kontejner a vy tak opět ušetříte prostor navíc.

Rozhodli jste se pro dětský pokoj Tretra? Jistě nebudete litovat. Nábytek dodáme do 4 - 6 týdnů v demontu s podrobným návodem na sestavení.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Tretra sestava 1 tretra sestava 2 tretra sestava 3 Tretra šatní skříň - levá tretra šatní skříň - pravá tretra rohová šaatní skříň Tretra policová skříň bílá tretra policová skříň 3 barvy tretra kombinovaný regál Tretra policová skříň tretra knihovna tretra malý regál Tretra psací stůl tretra rozkládací psací stůl tretra 2 Tretra police tretra skříňka s dvířky Tretra otevřená skříňka Tretra postel tretra regál Tretra regál + poduška

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz