Dětský pokoj z masivní borovice

Aladin 7 Kolekce nábytku Aladin - to je kvalitní dětský pokoj z masivního dřeva. Velmi precizní zpracování klade důraz na detaily. Těmi jsou například úchytky, které bezvadně padnou do dlaně, masivní nožky, ale především je to barevné vyvedení, které na první pohled zaujme.

Základní barva sektorů z nábytkové kolekce Aladin je přírodní bílá barva. Tu doplňují části nábytku (nožky, úchyty, horní desky a poličky) v tmavším odstínu, který má 3 varianty: hnědé dřevo, popelavé dřevo a tmavý ořech.

Dětské pokoje Aladin nabízí vašemu dítěti bezvadné prostředí pro hry, učení a odpočinek.

Studentský pokoj s praktickou postelí

Aladin sestava Studentský pokoj Aladin tvoří několik sektorů, které dohromady představují ideální prostředí pro vašeho teenagera. Pro maximální odpočinek mu bude sloužit dřevěná postel se zábranou, kterou lze doplnit úložným šuplíkem, nebo přistýlkou, pod níž se také nachází úložný prostor. K této posteli můžete přiobjednat také matrace - pozor! jiné rozměry patří na horní lůžko a jiné na spodní. Popis matrace najdete v detailu zboží.

Dětské pokoje fotogalerie inspirace

Nechte se inspirovat nafocenými sestavami dětských pokojů Aladin, třeba vám to pomůže, lépe si vše představit. Je samozřejmě zcela na vás, jak nábytek v dětském pokoji rozmístíte. Nábytek Aladin je tou pravou volbou!

Zboží dorazí do vašeho domova v demontu, pečlivě zabalené v krabicích na paletách. Doba dodání 4 - 6 týdnů.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Aladin sestava Aladin sestava Aladin sestava Aladin sestava Aladin postel Aladin postel Aladin Aladin skříň Aladin 5 Aladin 6 Aladin 7 Aladin 8 Aladin 9 Aladin 10 Aladin 11 Aladin 12 Aladin 13 Aladin 14

 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz