Ložnice Borneo

Mezi nejoblíbenější barevný odstín nábytku do ložnice patří  bílá barva. Ložnici Borneo tvoří několik nábytkových sektorů v čistě bílé barvě, kterou decentně doplňuje teplý odstín dubu zlatého. Tyto dřevěné části jsou například madla, nebo korpusy komod a rampy s LED osvětlením. U manželské postele naopak dřevo dominuje a bílé části jsou zde jako doplněk. Ložnice Borneo je vyrobena z kvalitního lamina 16 mm a samozřejmostí jsou hrany nábytku chráněné ABS páskou.

Luxusní skříně do ložnice Borneo 

Skříň 230 cm s rampou  Systém dovírání dveří Kolekce ložnicového nábytku Borneo zaujme především šatními skříněmi v několika rozměrech - od 100 cm do 235 cm. V nabídce najdete 2, 3 a 5 dveřové provedení. Skříně navíc můžete doplnit luxusní ozdobnou rampou s LED osvětlením. Co je však nejzajímavější je inovativní systém otvírání - dveře se zavírají "do harmoniky", což prakticky šetří prostor. Tento systém se nazývá WindLine a dodává jej firma Hettich, která provádí také kontrolu kvality provedení. Systém získal cenu Red Dot Design Award 2018.

Moderní ložnice

Tuto moderní ložnici zastupují v první řadě již zmíněné šatní skříně, dále šuplíkové komody ve dvou variantách - jedna vyšší, druhá širší a samozřejmě postel. Manželská postel Borneo je dodávána včetně pevně ukotvených nočních stolků. Můžete si k ní přiobjednat rošt a kvalitní taštičkovou matraci.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Ložnice Borneo Skříň 230 cm s rampou rampa Systém dovírání dveří Skříň 230 Skříň 230 uvnitř Skříň 140 cm Skříň 100 cm Skříň 100 uvnitř

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz