Kompletní dětské postele za super cenu

Blanka V našich nových postýlkách se bude vašim ratolestem příjemně odpočívat. Můžete je mít v mnoha barevných varintách - buď v základním neutrálním tónu, jako je bílá, nebo bezbarvý lak, nebo ve veselých pastelových barvách, které tuto základní barvu doplňují. U každé postele jsou barevné úložné šuplíky, nebo zábrany. Za cenu, která je více než lákavá do vašeho domova dorazí kompletní postel s matrací, roštem, zábranami a úložným šuplíkem.

Kvalitní materál a funkční matrace

auto Tyto snové postele jsou vyrobeny z prvotřídního lamina 18 mm. Hrany chrání systém ABS před poškozením a vlhkostí. Matrace, která je součástí postele je tvořena polyuretanovou pěnou, která poskytuje potřebnou prodyšnost, trvanlivost a ochranu proti nadměrné oxidaci a proležení. Potah z materiálu Jersey lze sejmout a vyprat v pračce. 

Vybere si každý 

Opravdu si u nás může vybrat každý - děvče, chlapec, či dospívající puberťák, máme postel pro každé dítě! Sladké růžové postýlky, které mohou doplňovat krásné obrázky se budou líbit holčičkám a klučičí pokoj zase může zdobit postel s motivem auta, nebo fotbalového míče. Pro teenagery, kteří už o žádné obrázky nestojí, máme v nabídce postele v neutrálních barvách, které důmyslně doplňují police a šuplíky. sova

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Raketa Blanka 20 23 Fialka Fotbal Barevná postel 20 21 náčrtek Oriona auto Student sova Růžová

 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz