Pohodlná sedačka s úložným prostorem

UnionHledáte sedací soupravu do vašeho bytu? V tom případě věnujte pozornost horké novince, kterou jsme zařadili do nabídky našeho obchodu. Vyrábí se v několika variantách. Vždy se jedná o sedací soupravu do rohu, liší se však rozměry a provedením. Každý typ nabízí také velký úložný prostor. Provedení do tvaru U má úložáky hned 2, což oceníte hlavně při uskladnnění sezónních přikrývek, nebo peřin. K maximálnímu pohodlí slouží opěráky hlavy, které jsou na sedačce i křesle polohovací.

Rozkládací sedačka do každého bytu

Máte větší byt? Tak to si můžete dovolit robusní provedení do U, které má také 2 varianty - první v šířce 276 cm a druhá v šířce 350 cm! Taková sedačka už poskytne dostatek prostoru pro pohodlný odpočinek i velké rodině, nemyslíte? Klasické rohové provedení dává vybrat mezi dvěma typy, z nichž jeden poskytuje jedinečné pohodlí na otomanu, po nímž se nachází úložný prostor.  Union

Kvalitní provedení i materiál

Union křeslo Kostru nábytku tvoří směs masivního a měkkého dřeva, což zajistí její trvanlivost a pevnost. Sedáky vyplňují vysoce kvalitní pružiny faliste a elastická HR pěna se střední tvrdostí. Polštáře tvoří vysokoelastická pěna HR. Nožky chrání plastové kryty před poškozením podlahy. 

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Union Union Union Union Union křeslo Union detail

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz