Dětský pokoj Omega Omega II

Žhavou novinkou v našem obchodě je dětský pokoj Omega. Tato kolekce následuje moderní trendy a přináší do našich obydlí příjemný závan čerstvého vánku. Nenásilné propojení dřevěného odstínu dubu a neutrálního odstínu antracit nebrání kombinaci s doplňky v jiných barvách. Pro toho, kdo preferuje kvalitu za dobrou cenu, bude dětský pokoj Omega tou správnou volbou. 

Moderní nábytek do dětského pokoje

Omega- 14Nábytek Omega je určen pro děti všech věkových kategorií. Z jednotlivých sektoroů lze vytvořit funkční a moderní dětský pokoj. Jistě oceníte postel ve dvou rozměrech - 90 a 120 cm x 200 cm, kterou dodáme včetně lamelového roštu a velkých úložných šuplíků. Matrace si můžete přiobjednat. 

Nábytek za dobrou cenu

Nábytek Omega se skládá z několika skříní, regálů, komod a stolků. Co musíme vyzdvihnout jsou rohové šatní skříně, z nichž tu největší dodáme včetně LED osvětlení. Garantujeme, že se bude tento nábytek ve vašem domově parádně vyjímat. Celkově tuto kolekci můžeme zařadit mezi levné dětské pokoje. Ač je nábytek vyroben z kvalitního lamina s hranami opatřenými systémem ABS a zpracování i design se pyšní TOP kvalitou, cena je velmi příjemná a dostupná každému.

Jednotlivé díly dorazí do vašeho domova paletovou dopravou, v demontu, s přiloženými návody na sestavení.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Omega I Omega II Omega III Omega IV Omega - rohová skříň Omega - rohová skříň vnitřek Omega - rohová skříň Omega - dvoudveřová skříň Omega- dvoudveřová skříň vnitřek Omega - 04 Omega - 05 Omega- 06 Omega - 07 Omega - 08 Omega- 09 Omega - 10 Omega - 11 Omega- 14

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz