Více než klasická ložnice

Ložnice PegasJe toho opravdu více, co kolekce tohoto exkluzivního nábytku do ložnice nabízí. Jednotlivé sektory vynikají barevným zpracování, které popíšeme detailněji, ale také luxusními funkcemi, jako je například systém "PUSH TO OPEN", což znamená, že do dveří, či zásuvek stačí jen lehce zatlačit, aby se samy otevřely. Tím výčet superlativ ložnice Pegas nekončí! Dveře a zásuvky jsou navíc vybaveny mechanismem pomalého dovírání, takže již žádné hlasité bouchání při zavírání. 

Vitríny s osvětlením, postel s roštem

Součástí nábytkové kolekce Pegas jsou mimo jiné prosklené vitríny v několika variantách. Všechny dorazí do vašeho domova včetně osvětlení, díky kterému se interiér zútulní. LED osvětlení si za příplatek můžete přikoupit také k velkým šatním skříním. Postel Pegas se vyrábí v šířce 160 a 180 cm - je na vás, jakou si vyberete. Součástí postele je pevný vyklápěcí rošt. Matraci si opět můžete přiobjednat.  Pegas 13

Bílá ložnice Pegas

Barevné zpracování je třeba v každém případě vyzdvihnout. Bílá ložnice Pegas odlehčí a prosvětlí každý menší, či tmavší interiér. Korpus nábytku v matně bílé barvě doplňují přední plochy ve vysokém lesku, které navíc zdobí jemná fréza a zajímavým detailem jsou také plochy v dřevěném odstínu dubu riviera, jež tento jedinečný nábytek pozdvihují na vyšší úroveň. 

Nábytek Pegas nabízí také vybavení do obývacího pokoje a jídelny. Prohlédněte si například nádherný jídelní stůl, který se dá rozložit. Jednotlivé sektory dodáváme v demontu, v krabicích je vždy detailní návod na sestavení.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Ložnice Pegas Obývák Pegas Jídelna Pegas Pegas 01 Pegas 02 Pegas 03 Pegas 04 Pegas 05 Pegas 06 Pegas 07 Pegas 08 Pegas 09 Pegas 10 Pegas 10 2 Pegas 10 3 Pegas 11 Pegas 12 Pegas s1 Pegas 13 Pegas 13 2 Pegas s14 Pegas detail Pegas detail

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz