Bílý nábytek šetrný k přírodě

Abba sestava 1 Nově jsme do nabídky našeho obchodu zařadili originální a vkusný bílý nábytek Abba, který místnost opticky zvětší, prosvětlí a navodí pocit čistoty a příjemnou atmosféru. Proto je vhodné ho umístit i do menších, tmavších interiérů. Materiál, ze kterého je tento nábytek vyroben, získal certifikaci FSC - ve zkratce to znamená, že byly při výrobě dodrženy striktní sociální a ekologické standardy. Navíc je tento pevný materiál opatřený hranami ABS, které jsou chráněny před vlhkostí a mechanickým poškozením a velmi dobře se udržuje v čistotě.

Bílý nábytek do pokoje

Do vašeho pokoje můžete libovolně rozmístit třeba i všech 9 sektorů, ze kterých se kolekce skládá. Prosklené vitríny v několika rozměrech působí reprezentativně a nabízí ideální místo pro drahocené předměty, nádobí, či knihy. Kovové úchyty, které zdobí tento bílý nábytek do pokoje mají na dvířkách podobu klasických knopek, na zásuvkách jsou to pak hluboké úchyty, které krásně padnou do ruky. 

Bílý obývací pokoj Abba

  • velmi kvalitní zpracování
  • elegantní jemné frézování
  • prostorné prosklené vitríny.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Abba sestava 1 Abba sestava 2 Abba sestava 3 Abba 130 Abba sestava 132 Abba 135 Abba 137 Abba 429 Abba 477 Abba 713 Abba 722 Abba 479

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz