Obývací pokoj s prosklenými vitrínami Bergamon - stěna.

Čistota, vzdušnost a elegance - pár slov, které vystihují novinku v našem obchodě. Bílý nábytek sám o sobě dokáže prostor opticky zvětšit, proto je nábytek Bergamon vhodné umístit i do menších a tmavších interiérů. Součástí této kolekce jsou také prosklené vitríny ve dvou variantách. K oběma dodáme také LED osvětlení, díky kterému bude v obývacím pokoji útulněji. 

Konferenční stolek bílý lesk a další 

Bergamon - konferenčníLesklé přední plochy jednotlivých sektorů, tedy dvířka a šuplíky dodávají nábytku šmrnc a punc originality. Konferenční stolek bílý lesk je navíc mezi našimi zákazníky velmi oblíbený. Tento stolek z kolekce Bergamon je zajímavě zpracovaný a nabízí dostatek prostoru pro odložení všeho, co má být při ruce. Celkový počet - 13 kusů, zahrnuje vše, co nesmí chybět v obýváku, či dětském pokoji. Šatní skříň, policové skříně, komody, televizní stolek, police a další.

Kvalitní materiál, příjemná cena

Pevné lamino, ze kterého jsou jednotlivé sektory vyrobeny, je opatřeno hranami ABS - plastové hrany, které chrání nábytek před mechanickým poškozením a vlhkostí. Tento materiál se velmi dobře udržuje v čistotě pomocí běžných čistících prostředků. Nožky a úchyty jsou vyrobeny z kovu v černé barvě a bílý nábytek efektně doplňují. 

Dětská postel s roštem a úložnými šuplíky

K dětské posteli, kterou dodáme včetně rošu, zábrany a úložných šuplíků lze přiobjednat kvalitní bonelovou matraci.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Bergamon - dětský pokoj. Bergamon - obývák Bergamon - stěna. Bergamon - šatní skříň. Bergamon - vělká vitrína. Bergamon - menší vitrína. Bergamon - regál Bergamon - regál Bergamon - široká komoda Bergamon - komoda Bergamon - rtv Bergamon - psací stůl Bergamon - konferenční Bergamon - police 11 Bergamon - police 12 Bergamon - postel

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz