Kožené sedací soupravy pro každý interiér

Béžový roh, kůžeVysoce estetický vzhled a charakteristická vůně. To jsou kožené sedací soupravy. Bonusem navíc je jejich dlouholetá trvanlivost. S roky často vypadají ještě lépe, aniž by jste museli vynakládat zvláštní úsilí na jejich péči a údržbu. Kožené sedačky se samozřejmě budou nádherně vyjímat v luxusních interiérech, ale jejich přednosti oceníte i v běžné domácnosti. Máte malé děti? Nebojte se pořídit si koženou sedačku. Nečistoty lehce zlikvidujete běžnými čistícími prostředky a odolají i řádění malých ratolestí.

Kožená sedací souprava v mnoha rozměrech a barvách 

Máte představu, jaká kožená sedací souprava by se nejlépe vyjímala ve vašem obývacím pokoji? Menší rohová, nebo větší, či prostorná sedačka do tvaru U? V nabídce máme také samostatné dvou, či troj - sedáky, které lze umístit do prostoru. Jestliže by měla být vaše kožená sedací souprava rozkládací, můžete vybírat mezi několika typy, které nabízí dostatek prostoru pro přespání. 

Luxusní kožené sedací soupravy

  • vydrží mnohem déle, než běžné látková sedačky
  • jsou stále in, napříč módními trendy
  • velmi snadno se udržují v čistotě

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Kožený 3 - sedák Kožený 3 - sedák Kožený 3 - sedák Kožený 2 - sedák Hnědá rohovka - kůže Hnědá rohovka - kůže, záda Tmavě hnědá rohovka - kůže Tmavě hnědá rohovka - kůže, rozklad Černá kožená sedačka do U detail Béžová kožená sedačka do U detail Béžový roh, kůže Béžový roh, kůže - rozklad Černý roh, kůže Černý roh, kůže - úložný prostor Bílý roh, kůže Bílý roh, kůže - detail velká hnědá kožená sedačka velká hnědá kožená sedačka - záda Světle hnědý roh - kůže Světle hnědý roh - kůže II

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz