Giga sestavaDětský pokoj pro každého

Kvalitní a originální dětský pokoj Giga nabízí vše, co od nábytku pro vaši ratolest očekáváte - v první řadě je to kvalitní zpracování. Nábytek je vyroben z pevného lamina, které odolá vlivům horka i vlhka a bezvadně se udržuje v čistotě, s hranami ABS - páska, která nábytek chrání před mechanickým poškozením, vlhkostí a je stálobarevná. Dětský pokoj by měl také poskytovat dostatek úložných možností. A těmi kolekce Giga rozhodně nešetří! Prohlédněte si všechny sektory, které nabízíme ve dvou barvách - bílý lux /beton a bílý lux / beton / dub.

Moderní dětský nábytek Giga rohová šatní skříň

Moderní barevné zpracování jsme již popsali, nyní vás seznámíme s propracovanými sektory, které dohromady tvoří příjemný interiér pro dítě každého věku. Postele nabízíme ve dvou rozměrech - 90 x 200 a 120 x 200 cm. V ceně jsou úložné šuplíky a zábrana, kvalitní bonelové matrace si můžete přiobjednat. Nejširší zastoupení mají policové skříně. Nabízí opravdu hodně variant - s policemi, zásuvkami a dvířky a je na vás, kterou vyberete do vašeho domova. Reprezentatiativní rohová šatní skříň velkorysých rozměrů má uvnitř zabudované LED osvětlení, aby jste lehce našli co hledáte. Její menší varianta ušetří prostor díky rohovému provedení, nebo můžete dát přednost klasické dvoudveřové skříni s tyčí a zásuvkami.

Tato designově vyladěná sestava jistě potěší každého puberťáka a vy oceníte prověřené přednosti tohoto sympatického nábytku.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Giga sestava Giga sestava Giga sestava Giga sestava Giga rohová šatní skříň Giga rohová šatní skříň Giga rohová šatní skříň Giga rohová šatní skříň Giga šatní skříň Giga šatní skříň Giga skříň Giga skříň Giga skříň Giga skříň Giga rtv Giga psací stůl Giga komoda Giga komoda 2 Giga police Giga police Giga postel 1 Giga postel 1 Giga barvy Giga barvy

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz