Serial SR1Ložnice Serial - spousta úložného prostoru

Ložnice bez šatních skříní? Samozřejmě že ne! Po posteli jsou skříně nejvyužívanější nábytek. Máte bílou ložnici, či v barvě dub Sonoma? V tom případě se vám naše novinka skvěle hodí! Díky barevnému provedení bílý Lux / dub Sonoma se tato sestava bude krásně vyjímat i v tmavším interiéru, který krásně prosvětlí. Vy jistě oceníte v první řadě velký počet úložných možností - za dvířky se nachází poličky a tyče na zavěšení, které jsou vám plně k dispozici.

Levné skříně z pevného a kvalitního materiálu Serial sestava

Nabízíme vám levné skříně, které můžete navzájem nakombinovat podle vašich prostorových možností. Vysoká kvalita provedení zaručuje dlouhou životnost a bezvadnou údržbu. Vyrobeno z nábytkové laminované desky s hranami ABS - systém, který nábytek chrání před mechanickým poškozením a vlhkostí. Úchyty jsou vyrobeny z umělé hmoty.

Serial SR41Skříně s nadstavbami

Potřebujete ještě více místa? Ke každé skříni, kterou nabízíme s plnými, nebo zrcadlovými dveřmi můžete také přikoupit praktické nadstavby. Skříně Serial mají šířku od 50 do 200 cm. Využít můžete také rohovou skříň, která vám bezvadně ušetří prostor. I na tuto skříň lze přikoupit rohovou nadstavbu.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Serial sestava Serial sestava Serial sestava Serial SR1 Serial SR1 Serial SR2 Serial SR2 Serial SR3 Serial SR3 Serial SR4 Serial SR4 uvnitř Serial SR5 Serial SR5 uvnitř Serial SR11 Serial SR21 Serial SR51 uvnitř Serial SR41 Serial detail Serial úchyty Serial barva

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz