Chcete ušetřit? I levné kuchyně udělají parádu!

Carmen 1Jsme připraveni splnit veškeré vaše požadavky. Pokud je rozpočet omezený, dokážeme se s tím popasovat a ještě vás mile překvapíme tím, že i v tomto případě jsme schopni dodat do vašeho domova krásnou, moderní kuchyni z kvalitního materiálu. Levné kuchyně mají na výběr ze 17 barev korpusu a velkého množství barevných variant dvířek. U všech kuchyní skříňky dodáme již pevně smontované - což je velká výhoda, odpadne totiž zdlouhavé vybalování a montování. Navíc k nim dostanete úchyty zdarma!

Kuchyně na míru od A do Z

Není nic jednoduššího, než si sjednat schůzku na některé z našich poboček, nebo nás kontaktovat on line, pomocí kontaktního formuláře.

  • nezávazná konzultace a cenový rozpočet ZDARMA
  • grafický návrh pro lepší představivost ZDARMA
  • zaměření kuchyně do 20 km ZDARMA
  • skvělé ceny a profesionální přístup
  • realizace kuchyní na míru v jakémkoliv prostoru.

Kuchyně inspirace - prohlédněte si naší fotogalerii

Jestliže chystáte rekonstrukci, či realizaci kuchyňské linky, možná vám pomůže fotogalerie našich kuchyní, ve které naleznete inspiraci. Vytvořili jsme nespočet kuchyní moderních, sektorových i rustikálních. Vybírat můžete z mnoha barevných variant i frézování dvířek. Krásné lesklé kuchyně, nebo levné kuchyňské linky - to vše najdete v naší fotogalerii.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Bonita 1 Bonita žlutá Bonita bílá Bonita detail madla Carmen 1 Carmen 2 Carmen 3 Diana Boaterie Diana klamka Diana Ramiak Diana Červená Diana Mydelko Diana Formát Diana Diana s ostrůvkem Tina Bolero 1 Bolero 2 Bolero 3

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz