Faraon IIIModerní a funkční studentský nábytek Faraon

Představujeme novinku, která je určena do pokoje pro děti a studenty. Nábytkovou kolekci Faraon tvoří 15 sektorů, které zaujmou především zajímavým barevným zpracováním. Toto zabarvení kombinuje tři pastelové odstíny v příjemných barvách - bílý lux, dub Artisan a šedé. Ty stojí na bytelných nožkách, které vypadají jako z masivního dřeva a jednotlivým dílům dodávají šmrnc. Stejné masivní oválné prvky jsou zajímavě zakomponovány do některých sektorů. Plastové úchytky nejsou velké a mají čtvercový tvar.

Propracovaný nábytek do dětského pokoje

Jednotlivé sektory jsou vyrobené z pevného lamina s hranami ABS - plastové hrany, které slouží k ochraně před vlhkostí a mechanickým poškozením.

  • šatní skříně nabízí klasickou, či rohovou variantu, také několik policových typů, které se liší svým provedením
  • komody mají na výběr ze svou variant, obě poskytují dostatek odkládacích možností
  • postele v šířce 90 a 120 x 200 cm dodáme včetně úložného šuplíku

Součástí kolekce jsou také police na zeď a konferenční i psací stůl. Nábytek dodáme v demontu, pečlivě zabalený v krabicích, s přiloženými návody na sestavení.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Faraon I Faraon II Faraon III Faraon postel Faraon F1 Faraon F1 - uvnitř Faraon F2 Faraon F2 - uvnitř Faraon F3 Faraon F4 Faraon F5 Faraon F6 Faraon F7 Faraon F9 Faraon F8 Faraon F10 Faraon F11 Faraon F12

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz