Rohové sedací soupravy

6 Největší zastoupení v naší nabídce mají rohové sedací soupravy. U každého typu můžete vybírat stranu provedení, tedy levý, či pravý roh. Rohové sedací soupravy jsou navíc - až na pár výjimek - rozkládací. Spací plocha je po rozložení dostatečně široká, poskytne tedy pohodlné místo ke každodennímu spaní, nebo příležitostně, pro návštěvy. Rohové sedačky mají také velký úložný prostor pod otomanem, který po vyklopení sám drží, díky pružinovému systému.

Sedací souprava na mnoho způsobů

Jaká sedací souprava by se hodila do Vašeho bytu? Nabízíme sedačky v různých rozměrech a typech. Na výběr jsou moderní sedačky v minimalistickém provedení, které najdou své uplatnění také v kanceláři, nebo robusní typy s polštáři. Sedací soupravy mohou stát na dřevěných, či kovových nožkách, k dostání jsou také sedačky na masivní dřevěné konstrukci. Jestli by se Vám spíše hodila rohová sedací souprava nerozkládací, pohovka s křesly, nebo s taburetem, vyberete si u nás také.  8

Sedací souprava na každodenní spaní

  • velká většina našich sedaček se dá rozložit, čímž vznikne plocha, kterou využijete na každodenní spaní. Pod otomanem najdete velký úložný prostor, kam lze přes den uložit lůžkoviny.
OBJEDNÁVEJTE ZDE
1 3 3 - 3 sed 4 5 6 7 8 9 10 11 Aramis Baltica CaDIZ cINDY Delta Figaro Karlos Tropic 12

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz