Studentský pokoj Artica

Arca pokoj 5 Horkou novinkou v našem obchodě je studentský pokoj Artica - kolekce nábytku v moderním minimalistickém designu. V první řadě je třeba vypíchnout barevné provedení, které má dvě varianty. Nábytek dodáme v čistě bílé barvě dvířek i korpusu, nebo můžou mít jednotlivé díly korpus v dřevěném odstínu dubu Wotan. Jaká varianta se vám víc líbí? Bílá barva opticky zvětší prostor, také se bezvadně kombinuje například s barevnými zdmi, koberci a dalšími doplňky.

  • nábytek vyroben z kvalitního lamina s ochrannými hranami ABS
  • vyfrézované úchyty po celé délce dvířek místo tradičních úchytek
  • moderní zpracování i design

Dětský pokoj za dobrou cenu

Arca detail posteleDětský pokoj Artica nabízíme za dostupnou cenu. Tento nábytek však nemusí zdobit pouze dětské pokoje, ale také ložnice. Součástí kolekce jsou šatní a policové skříně, které poskytují dostatek úložných možností. Postel dodáme včetně úložného šuplíku, který lze umístit na obě strany. Můžete si k ní přikoupit kvalitní bonellovou matraci o rozměrech 90 x 195 x 12 cm.

Doprava nábytku

Jednotlivé sektory dorazí do vašeho domova rozložené, zabalené v krabicích s přiloženými návody na sestavení.

  • Dodací lhůta je zpravidla dlouhá 4 - 6 týdnů. 
  • Využijte služeb dopravce a nechte si za příplatek vynést nábytek až do bytu.
OBJEDNÁVEJTE ZDE
Arca pokoj 1 Arca pokoj 2 Arca pokoj 4 Arca pokoj 5 Arca pokoj 6 Arca detail postele At1 dub AR1 bílá AR2 dub AR11 dub AR3 bílá AR4 dub AR5 bílá AR6 dub AR7 dub AR8 bílá AR12 dub AR9 dub AR9 bílá AR10 dub Arca detail stolu Arca detail úchyty

 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz