Moderní nábytek v industriálním stylu

Carlos ložnice Stylový nábytek pro každý interiér. Carlos - nábytek v industriálním stylu, který se stane součástí vaší ložnice, či obývacího pokoje. Jedná se o cenově dostupný nábytek, kdy prvky z masivního dřeva a pevný kovový rám, nahradilo velmi kvalitní lamino. Přiznání stavebních materiálů, ze kterých je nábytek vyroben, zase nahradila barevná kombinace dřevěného odstínu dubu Grande a designu poškrábaného tmavě šedého kovu, což vypadá prostě fantasticky.

Nábytek Loft do ložnice či obývacího pokoje

Nábytek Loft Carlos dodáme rozložený v krabicích, s podrobnými návody na sestavení. Kolekci Carlos tvoří několik sektorů, mezi nimiž najdete také dvě prosklené vitríny s kouřovými skly. K těmto vitrínám lze přiobjednat LED osvětlení.

  • Komody mají několik variant a nabízí kombinaci skříněk a zásuvek. 
  • Manželská postel s měkkým polstrovaným čelem poskytne spací plochu 160 x 200 cm. Kvalitní matraci lze opět přiobjednat. Tuto postel stylově doplňují originální noční stolky s osvětlením, bez kterých by to zkrátka nebylo ono. 
  • Do ložnice patří šatní skříň, tu dodáme v šířce 220 cm, uvnitř najdete velké množství úložných možností. 

Dětský pokoj v bílé barvě

Carlos dětský pokoj Kolekci Carlos tvoří také nábytek do dětského pokoje. Tento kvalitní nábytek z lamina s ochrannými hranami má čistě bílou barvu, kterou decentně doplňuje zlatavý dřevěný odstín. Vytvoříte vašemu dítěti krásné a funkční zázemí s postelí, kterou dodáme včetně úložného šuplíku a roštu. Dětský pokoj Carlos zdobí mimo jiné originální vyfrézované úchyty, namísto klasických.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Carlos obývací pokoj Carlos ložnice Carlos dětský pokoj Carlos manželská postel Carlos šatní skříň Carlos komoda 138 cm Carlos komoda 160 cm Carlos rtv Carlos nízká vitrína Carlos vysoká vitrína Carlos konferenční stolek Carlos dětská skříň 2 d Carlos dětská skříň 1 d Carlos regál Carlos dětská komoda Carlos dětská komoda zásuvková Carlos psací stůl Carlos postel 90 x 200

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz