Obývací pokoj Brooklyn inspirovaný moderními trendy

Obývací pokoj v industriálním stylu bez potíží přiznává své "nedokonalosti", jako jsou neopracované betonové desky, kov, spoje v podobě šroubů, které nejsou nijak ukryté, ale také například sklo. Obývací pokoj Brooklyn všechny tyto podmínky splňuje.

  • barevné provedení: dub Sorrento / antracit
  • kovové úchyty, pojezdy a spoje
  • vitríny s bezpečnostními skly

 V současné době je v nábytkovém průmyslu stále více oblíbený industriální styl bydlení, inspirovaný starými halami a továrnami. My pro vás máme další kolekci, v tomto zajímavém a neotřelém stylu, která není zdaleka vhodná pouze do loftových bytů (upravené průmyslové objekty). Industriální nábytek Brooklyn nabízí sektory do obývacího pokoje, vyrobené z kvalitního lamina a MDF, které nahradili masivní dřevo. Proto je tento nábytek dostupný každému.

Industriální nábytek Brooklyn

Brooklyn detail  V současné době je v nábytkovém průmyslu stále více oblíbený industriální styl bydlení, inspirovaný starými halami a továrnami. My pro vás máme další kolekci, v tomto zajímavém a neotřelém stylu, která není zdaleka vhodná pouze do loftových bytů (upravené průmyslové objekty). Industriální nábytek Brooklyn nabízí sektory do obývacího pokoje, vyrobené z kvalitního lamina a MDF, které nahradili masivní dřevo. Proto je tento nábytek dostupný každému.

Industriální styl dostupný každému

Tento nábytek vynikne spíše ve větším prostoru. Dá se říct, že čím větší prostor, tím lepší. Doplníte li interiér jednoduchou keramickou dlažbou, nebo dřevěnou podlahou, stěnami z cihel, nebo z betonu a dalším nábytkem, nejlépe ve starožitném stylu, máte vyhráno! K celkovému doladění se nechte vést fantazií, ale myslete na to, že v případě industriálního stylu bydlení platí, čím méně, tím lépe. 

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Brooklyn 1 Brooklyn 2 Brooklyn 30 Brooklyn 33 Brooklyn 51 Brooklyn 52 Brooklyn 53 Brooklyn 55 Brooklyn 57 Brooklyn detail Brooklyn detail

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz