Obývací pokoj Lori

Komody Lori dub sonoma

Obývací pokoj z dílů kolekce Lori si můžete sestavit dle individuálního přání a potřeby. Komody, regály a skříně se dají navzájem kombinovat, podle prostoru, který mají vyplnit. Pro rozšíření úložných možností jsou tu nadstavby, kterými lze doplnit skříně a regály. Tento nábytek nemusí zdobit pouze obývací pokoj, ale dobře poslouží v dětském pokoji, obzvlášť zde jistě oceníte oblé hrany nábytku, v ložnici či v kanceláři. Oceníte zejména jeho praktickou stránku a moderní vzhled.

Levný nábytek do celého bytu

Novinkou v našem obchodě je nábytkový systém Lori, který tvoří mnoho sektorů ve dvou barevných variantách. Pro každého, kdo chce ušetřit, bude příjemným překvapením, že si pořídí "za málo peněz mnoho muziky". Klasický levný nábytek, který poskytne úložné možnosti v zásuvkách, policích a skříních, vybaví každý interiér. 

  • vyrobeno z pevného lamina 22 mm s hranami ABS
  • vybírejte ze dvou barevných variant
  • jednotlivé díly dodáme rozložené, zabalené v krabicích s návodem na sestavení

Kancelářský nábytek ve dvou barevných variantách

Systém Lori nabízí také kancelářský nábytek - regály, skříně a komody v mnoha rozměrech a variantách. Vybírejte ze dvou barevných variant: bílá a dub sonoma. Zásuvky jsou vybaveny kovovými výsuvy a dvířka kovovými panty. 

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Komody Lori dub sonoma Komody Lori bílé Ložnice Lori pracovna Lori Komody Lori bílé Lori 2 Lori 3 Lori 7 Lori 8 Lori 7 Lori 8 Lori 12 A Lori 13 Lori 22 Lori 23 Lori 22 Lori 23 Lori 43 Lori 60 Lori hrany Lori úchyty Lori panty

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz