Ložnice Andreas 1Ložnice Andreas v severském stylu

Novinkou, kterou Vám představujeme, je kolekce nábytku Andreas, jež může zdobit právě Vaší ložnici. Sestava se skládá ze čtyř dílů, které však dohromady vytvoří snové prostředí pro spánek a odpočinek. Jednotlivé sektory mají "něco navíc" - manželskou postel například dodáme včetně LED osvětlení v jejím čele, které je navíc měkce polstrované, pro větší pohodlí při četbě knihy. Komoda a šatní skříň poskytnou velkorysé úložné možnosti. Šatní skříň má navíc dvoje dveře zrcadlové, což opticky zvětší prostor, ale hlavně Vám umožní zkontrolovat outfit, než vyrazíte do práce, nebo na večírek.

Kvalitní nábytek do ložnice s ochrannými hranami

Šatní skříň Andreas 1Nábytek z kolekce Andreas připomíná odlehčený skandinávský charakter, který je typický minimalistickým pojetím, funkčním využitím a hlavně kvalitou materiálu. Nábytek má pevnou konstrukci, která zaručuje jeho dlouholeté využívání. Zásuvky jsou vybaveny kvalitním výsuvným kovovým mechanismem.  

  • vyrobeno z lamina LTD o síle 16 mm s ochrannými hranami ABS
  • tento materiál se velmi dobře se udržuje  v čistotě a je omyvatelný 
  • odolný vůči krátkodobému působení vlhka a horka

Ložnice Andreas - inspirace

Třeba Vás inspiruje právě nábytek z kolekce Andreas, který je propracovaný do detailu a my ho nabízíme za dostupnou cenu. Jednotlivé díly dodáme rozložené, pečlivě zabalené v krabicích, s přiloženými návody na sestavení. Využijte služeb dopravce a nechte si zboží vynést až do bytu. 

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Ložnice Andreas 1 Ložnice Andreas 2 Šatní skříň Andreas 1 Šatní skříň Andreas 2 Komoda Andreas Postel Andreas Noční stolky Andreas Barva Andreas

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz