Industriální loft nábytek 

Loft sestava 2Líbí se vám industriální loft nábytek inspirovaný starými továrnami a halami? Tento styl je nyní v nábytkářském průmyslu velice v kurzu a nehodí se zdaleka jen do průmyslových prostor. Pro toho, kdo má bydlení zařízené ve stylu "loft" a zároveň miluje minimalistický design a propracované detaily je tento nový trend v bydlení to pravé. Zdánlivě hrubě opracovaný nábytek vyniká tou nejvyšší kvalitou a to zejména kvůli materiálu, ze kterého je vyroben.

Proč právě industriální nábytek?

Je to jednoduché - TOP kvalita, jedinečný design a kvalitní zpracování. Není pevnějšího a trvanlivějšího přírodního materiálu, než je dubové dřevo. Naši předci ho po staletí využívali ke stavbě pevností a bitevních lodí a věděli proč. Typická pro industriální nábytek je kombinace tohoto dřeva s kovem. Geometrický kovový rám, nebo nohy tvoří pevnou základnu pro desku, či zásuvky.  Loft detail komoda

Industriální styl a barevné varianty

Barvu můžete vybírat i u kovové konstrukce, ta může být černá, bílá, nebo šedá. U některých dílů - jedná se o kávové a konferenční stolky - můžete také volit mezi tloušťkou dřevěné desky, která měří 2, nebo 4 cm. Barevné variatny dubového dřeva jsou tři:

  • bezbarvý lak
  • dub bělený
  • dub Brendy v sytém teplém odstínu. 

I když tento nábytek v industriálním stylu není zrovna levný, jeho kvalita a trvanlivost je k nezaplacení - bude sloužit nejen vám, ale i dalším generacím, aniž by ztratil na svém lesku a originalitě.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Loft sestava 1 Loft sestava 2 Loft sestava 3 Loft sestava 4 Loft sestava 5 Loft komoda+regál Loft detail stolu Loft detail komoda Loft barvy Loft komoda 370 Loft komoda 371 Loft lt370 Loft RG370 Loft RTV370 Loft konferenční stolek Loft ST370 Loft ST372 Loft ST373 Loft ST374 Loft ST375 Loft ST376

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz