Valmont ořechModerní obývák ve čtyřech barvách

Novinkou v našem obchodě zadaranabytek.cz je moderní nábytek do obývacího pokoje, pracovny či jídelny Valmont. Jedná se o kvalitní výrobek od našeho dlouholetého dodavatele, který klade důraz na kvalitu materiálu a precizní zpracování. Kolekce Valmont se může pyšnit v první řadě barevným provedení, které má čtyři varianty, díky nimž si vybere ten, kdo chce vybavit tmavý interiér, do kterého bude vhodný odstín Craft bílý, Craft zlatý či dub zlatý, do prosvětlené místnosti se zase bude hodit nábytek v tmavém odstínu ořech select, který působí takřka rustikálním dojmem. 

Příklad zabalených potravinových skříníJedinečný otvírací systém Tip - On

Na první pohled tato kolekce zaujme naprostou absencí klasických úchytů. Nahradil je totiž otvírací systém Tip - On, díky němuž se dvířka a zásuvky otevřou pouhým dotykem. Kolekci nábytku Valmont tvoří 15 sektorů, které dodáme již pevně smontované, pečlivě zabalené a ukotvené na paletách. Takto dorazí do Vašeho domova, takže ušetříte čas i nervy zdlouhavým vybalováním z krabic a ještě delší montáží. 

  • vybírejte ze čtyř variant barevného zpracování
  • otvírací systém Tip - On nahradil klasické úchyty
  • jednotlivé díly dodáme již pevně smontované

Kolekce Valmont vabaví komplet Váš obývací pokoj

Kolekci Valmont tvoří 15 sektorů, mezi nimiž nechybí prosklené vitríny a komody, které působí reprezentativně a obývací prostor krásně prosvětlí. Dále můžete vybírat mezi rozličnými typy komod v mnoha rozměrech a provedeních. Nechybí ani nezbytné stolky - televizní, konferenční a psací. Poskládejte si z tohoto bytelného nábytku funkční a stylový obývací pokoj, který Vám bude sloužit dlouhá léta.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Valmont ořech Valmont bílý Valmont dub zlatý Valmont 1 Valmont 2 Valmont 3 Valmont 4 Valmont 5 Valmont 6 Valmont 7 Valmont 8 Valmont 9 Valmont 11 Valmont 12 Valmont 13 Valmont 14 Valmont 15 Valmont 16 Valmont craft bílý Valmont craft zlatý Valmont dub zlatý Valmont ořech

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz