Modern detail 3Pevně smontovaný nábytek z bukového dřeva

Nábytek z kolekce Modern je ideální do interiéru ložnice, nebo obývacího pokoje. Jednotlivé díly dodáme již pevně smontované, pečlivě zabalené, ukotvené na paletě - takto dorazí do Vašeho domova, kde je stačí pouze umístit. Odpadá zdlouhavé vybalování z krabic a otravná montáž! Kromě toho jistě oceníte jedinečný styl této moderní kolekce, která v ničem nezaostává za svým jménem. Jestli si přejete důkaz, že správně navržený  nábytek vydrží zkoušku neustále se měnících trendů v interiérovém designu, máte ho mít! I když se móda neustále mění, kolekce Modern neztratí své kouzlo, díky rovnováze mezi moderním minimalismem a klasikou přírodního dřeva.

Modern komodaKolekce Modern se systémem pomalého dovírání

Systém Modern tvoří především komody v mnoha rozměrech variantách. Dále prosklené vitríny s dřevěnými policemi, stolky a postel široká 120 - 200 cm. Dvířka a zásuvky jsou vybaveny systémem pomalého dovírání, díky kterému se zbavíte bouchání. Ty se totiž pomalu samy dovřou, pokud do nich jemně zatlačíte. Ve variantách zboží vybírejte mezi jedenácti překrásnými dřevěnými odstíny. Některé z odstínů jsou za příplatek. 

  • nábytek (kromě postele) dodáme již pevně smontovaný
  • vybírejte z 11 variant krásných dřevěných odstínů
  • dvířka a zásuvky se systémem pomalého dovírání

Kvalitní materiál a zpracování

Nábytek z bukového dřeva zaručuje splnění veškerých požadavků na zdravotní nezávadnost, lakování je ekologické, chrání dřevo před nežádoucím poškozením a zvýrazňuje kresbu přírodního masivu. Bukové dřevo patří v nábytkovém průmyslu mezi nejpoužívanější z listnatých stromů. Vyniká tvrdostí a pevností, která zaručí používání nábytku i dalšími generacemi, aniž by ztratil na svém kouzlu a kvalitě.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Modern sestava Modern detail 1 Modern detail 2 Modern detail 3 Modern detail 4 Modern detail 5 Modern detail 6 Modern komoda Kd420 Kd 421 KD 422 Kd423 Kd 424 KD 422 Kd425 Kd 426 KW 420 kw 421 SN 420

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz